Avto Navi delavnica

Predstavitev in kratka zgodovina

Avto Navi skupinska slika. Avto-navi center, sevisiranje vozil in plovil d.o.o. iz Izole je družinsko podjetje z 21 letno tradicijo s področja servisiranja vozil. Nastalo je devetega julija leta 1993 najprej kot Karoserija »Quality« Kozamernik Stanko s.p., kasneje pa preoblikovalo v Avto-navi center d.o.o.. Ukvarja se z servisiranjem vozil, natančneje avtokleparskimi, avtoličarskimi, avtomehaničnimi, vulkanizerskimi storitvami, hitrimi popravili, popravili »na hladno«, cenitvami vozil, prijavami škod na vozilih, restavracijo starodobnikov in servisiranjem plovil. Podjetje je skozi dolgoletno uspešno delovanje pridobilo zaupanje zavarovalnic v Sloveniji in tako postalo pogodbeni partner, pooblaščeni serviser Adriatic Slovenice d.d., Zavarovalnice Triglav d.d., Zavarovalnice Maribor d.d., Zavarovalnice Tilie d.d., Zavarovalnice Generali d.d. in nazadnje ERGA zavarovalnice, podružnice v Sloveniji.

Želje in načrti za prihodnost

Avto Navi starodobnik Ambicije in načrti za prihodnost so veliki. Ne skrivamo želje, da se bomo v prihodnje zavzemali za to, da končno uresničimo svoje sanje in našim strankam ponudimo nakup izbranih rabljenih vozil v salonu pod pogoji, ki veljajo za nakup novih. S tem bomo še dodatno utrdili svoj položaj na trgu.
Ena izmed smernic diverzifikacije podjetja je tudi restavracija in prodaja starodobnikov, katero smo pričeli že uresničevati. Čas bo pokazal svoje.

Vrednote

Vrednote kot vsakodnevna stalnica v podjetju: ustrežljivost, zavzetost, predanost, marljivost, delavnost, poštenost, vztrajnost, inovativnost, dostopnost, domačnost, strokovnost, človeškost.

Vizija

Do leta 2020 postati sodoben, tehnološko napreden, ljudem in okolju prijazen mali privatni servis, ki bo na enem mestu združil in zaokrožil celostno avtomobilistično ponudbo, od nabave, oskrbe pa vse do vzdrževanja vozila.

Poslanstvo

Ljudi vedno jemljemo kot cilj, ne pa kot sredstvo za doseganje lastnih interesov. Delo nas krepi in osvobaja v njem enostavno uživamo. Je gonilo našega razvoja in napredka ter obenem skrivnost uspeha.

Cilji

  • popravila vozil višjega cenovnega razreda
  • prodaja izbranih rabljenih vozil
  • prodaja starodobnikov
  • restavracija starodobnikov
  • prevzem franšize EUROSERVIS © ali POINTS ®
  • sklepanje zavarovanj
  • storitev avtooptika, meritve in diagnostika podvozja vozila
  • storitev avto asistence, strankam ponuditi storitev avtovleke

Osnovni podatki

Naziv: AVTO-NAVI CENTER d.o.o., servisiranje vozil in plovil
Lokacija: CMI-Cona mestne industrije Izola
Sedež: Polje 9c, 6310 Izola, Slovenija
Kontakt: G. Miha Kozamernik
Tel: +386 5 64 17 643
Mobi: +386 31 335 732
Fax: +386 5 64 00 644
Email: avtonavicenter@siol.net,
Email: miha.kozamernik@gmail.com
Ustanovitev: 1993 l.
Kadrovski potencial: 10
Dejavnost: Servisiranje vozil, avtoreparaturni del avtomobilske industrije, Avtoličarstvo, avtokleparstvo, hitra popravila, popravila brez barvanja, mehanična dejavnost, storitve vulkanizerstva, cenitve vozil in prijave škod, obnova starodobnikov, servisiranje plovil
Kapaciteta: 15 popravil/teden
Velikost servisa: 706 m2 delovnih površin, 120m2 skladišče, 275m2 poslovnih prostorov, 1026m2 parkirišč
Materiali: Spies Hecker, Mipa, Novol, Kovax, APP, 4CR, 3M, SILCO
Naprave: USI Italia, Rupees, Spies Hecker, Sata, Devilbiss, Walcom, 3M, Spanesi, Telwin
Pogodbeni serviser: Adriatic Slovenica, Triglav, Mariborska, Tilia, Generali, Ergo
Poslovni partner: RDO d.o.o.-FLAMIN Holding, ADEL d.o.o., Konem Color d.o.o., ATG Zupan d.o.o., Amicar d.o.o., TOM-MET d.o.o., ZVEN marketing d.o.o., SILCO d.o.o.., ITL d.o.o.
Medijski partner: Radio 1
Reference: stra Avto d.o.o.-OPEL, CHEVROLET, Citroen Slovenija d.o.o.- CITROEN, Pošta Slovenije d.o.o., Policija, Gasilci, Avto Gruntar d.o.o.-BMW, Avto Select d.o.o.-BMW, Avto Jereb-SEAT, Center Jereb-TOYOTA, Avto MIK d.o.o. (vse vrste blagovnih znamk)

© 2014 | R&I 81 d.o.o. - vse pravice pridržane