Avto Navi delavnica

Avtoličarstvo / Avtokleparstvo

Od samega začetka, obrti v mali garažici družinske hiše, pa vse do danes, sodobnega, privatnega celostnega (»full servis«) centra za popravila vozil vseh blagovnih znamk na več kot 700m2 delovnih površin, je glavna dejavnost podjetja vedno bila barvanje vozil. V tem smo resnično mojstri, tu smo doma, ličarijo imamo v malem prstu, to enostavno obvladamo. Zahvala gre človeku, kateri s svojimi »zlatimi« rokami, spretnostmi in rojenim obrtniškim talentom od vajeniških nog pa vse do danes svoj poklic opravlja zvesto, vestno, strokovno in z srcem.

Skrb, da avto po poškodbi ne bo nikoli več takšen kot je bil prej je odveč. Naše družinsko podjetje tvorijo ljudje, katerim ni vseeno za vaše vozilo. Visoka strokovna usposobljenost kadrov podjetja v harmoniji z sodobno tehnološko opremljenostjo avtoličarske-avtokleparske delavnice, nam na Obali daje ključno prednost pred vsemi pooblaščenimi servisi. Vprašali se boste zakaj? Odgovor je zelo preprost. Noben trgovec z vozili ne živi od kvalitetno opravljene storitve tako kot mi, ampak od provizije od prodanega vozila.

Izpostavimo naj samo nekatere tehnološke prednosti naše delavnice, lakirno komoro priznane znamke USI Italia,, vodne barve Nemškega proizvajalca Standox, znamke Spies Hecker, ki zagotavljajo najvišjo možno stopnjo kvalitete opravljenih storitev in pa najnovejšo tehnološko noviteto, avto-odčitevalec barv (scanner), katerega namestimo na vozilo, sam odčita vrsto in tip barve, ob priklopu na računalnik in mešalno napravo pa avtomobilsko barvo koregira na 98% natančno. S tovrstno tehnologijo se skorajda stoodstotno približamo proizvajalčevemu odtenku ne glede na starost vozila.

© 2014 | R&I 81 d.o.o. - vse pravice pridržane