Avto Navi delavnica

Avtomehanika

Skozi celotno 21 letno tradicijo s področja avtoličarskih in avtokleparskih storitev smo vedno sloveli kot delavnica, katera je morala obvladati popravila karoserij vseh blagovnih znamk, ne samo ene, seveda če smo želeli preživeti, napredovati in se razvijati. Pridobljeno celostno razumevanje in poznavanje delovanja vozil, od osebnih, terenskih, pa vse do tovornih, v povezavi s praktično modrostjo in dolgoletnimi izkušnjami, danes predstavlja ključno prednost našega servisnega centra, ki skrbi za dobro kondicijo Vaših jeklenih konjičkov ne glede na blagovno znamko.

Cenjene stranke Pozor! Konec je zavajanja in monopola s strani pooblaščenih serviserjev z dragimi servisnimi storitvami, rezervnimi deli in grožnjami o odvzemu tovarniške garancije vozila.

V našem servisnem centru uporabljamo samo homologirane rezervne dele blagovnih znamk prve vgradnje proizvajalcev Bosh, Valeo, Delphi, TRW, Monroe, Fram, SKF, LUK, Walker, Ferodo, itn., kateri proizvajajo originalne rezervne dele za vse avtomobilske koncerne.

Z takšnim načinom servisiranja, ki je v skladu z evropsko direktivo z Uredbo komisije (EU) št. 461/2010 o uporabi člena101 (3) Pogodbe o delovanju Evropske Unije za skupine vertikalnih sporazumov in usklajenih ravnanj v sektorju motornih vozil, Vaše vozilo ostaja v tovarniški garanciji, kljub grožnjam pooblaščenih serviserjev o odvzemu le te.

Servisni center Vam je na razpolago vsak dan od ponedeljka do petka od 16,00-21,00h in pa od sobote do nedelje od 8,00h-22,00h. Za takšen delovnik smo se odločili, saj želimo našim strankam priti na proti in po-servisirati vozilo ob Vašem razpoložljivem času.

Novost! Vaše vozilo pridemo iskati na dom ter Vam ga po opravljenem servisu čistega tudi vrnemo.

Preberite si več o Uredbi komisije EU in tovarniškem jamstvu na strani Obrtne Zbornice Slovenije. povezava 1 , povezava 2

© 2014 | R&I 81 d.o.o. - vse pravice pridržane